Ontdek onze timmerwerkdiensten

Elysta biedt u een uitzonderlijke schrijnwerkerij aan, die gebruik maakt van precisiemachines, 
strenge processen en gekwalificeerd personeel, die garant staan voor een afgewerkt product van topkwaliteit!
 Ontdek onze machines :

DIGITALE FREESMACHINE

LASERSNIJDEN EN -GRAVEREN

SCHILDERKABIN

Digitale freesmachine


​Onze werkplaats is uitgerust met een 3-assige CNC-machine van Biesse, een bekend merk dat al tientallen jaren bekend is in de industrie.
In staat om complexe schrijnwerkonderdelen met grote precisie te maken. De Biesse Klever CNC is een veelzijdige machine die een breed scala aan materialen en vormen kan verwerken (hout, trespa, plexiglas, aluminium), wat je een grote flexibiliteit geeft bij je schrijnwerkprojecten, of het nu gaat om panelen of massief hout.

10-gereedschapslader


We beschikken over de belangrijkste frezen
voor al je werk.

Nesttafel


Afzuigtafel
Breedte: 2200 mm Lengte: 3600 mm


5 boorkoppen


We beschikken over de belangrijkste frezen
voor al je werk.

Lasersnijden

Deze machines kunnen precieze lasergravures en -snedes maken in verschillende materialen (hout, papier, karton, glas, plexiglas), wat de deur opent naar oneindig veel aanpassingsmogelijkheden.

100W CO2-laser

Dienblad 100 x 60 cm.

100W Laserdiode 

Dienblad 40 x 60 cm

SCHILDERKABIN


Onze spuitcabine is uitgerust met een Sames Kremlin Airmix 30C2S pomp die tot 120 bar kan leveren. Het AirxMix-systeem zorgt voor een perfecte, gelijkmatige afwerking van je projecten.
Voor je vernissen en kleuren werken we voornamelijk met het merk Hesse, dat een breed gamma aan vernissen en verven op waterbasis of PU biedt, verkrijgbaar op aanvraag.

AirMix Pomp 

Uitgerust met een Airmix-pomp voor een optimale verfstroom.

Recyclen van reinigingssysteem

Dankzij een filtratiesysteem recupereren we het water dat gebruikt wordt voor het schilderen, zodat we het opnieuw kunnen gebruiken en onze recyclagebenadering kunnen voortzetten.

Contacteer ons

Bij Elysta zijn we trots op onze expertise en toewijding aan kwaliteit. Ons ultramoderne machinepark en ons team van experts staan klaar om samen met u te werken aan uw schrijnwerkprojecten, van het eerste concept tot de oplevering!

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken en ontdek hoe we u kunnen helpen uw ideeën tot leven te brengen.

Protégé par reCAPTCHA, Politique de confidentialité & Termes de service Appliquer