Ontdek onze geschiedenis

Elk avontuur heeft zijn verhaal, en dat van Elysta is geworteld in onze gedeelde passie voor vakmanschap, duurzaam design en liefde voor familie.
 

Dompel jezelf onder in het intieme verhaal van onze reis, ontdek de waarden die ons leiden en de dromen die ons voortstuwen naar de toekomst. Ga met ons mee op de reis die Elysta heeft gemaakt tot wat het nu is: een plek waar innovatie en vakmanschap samenkomen en waar elk stuk een verhaal vertelt ...

Een mama die artiest is met een brein dat barst van de ideeën, een papa die ambachtsman is met zijn handen en een kleine stam die altijd op zoek is naar avontuur! Maud Roegiers ontwerpt en verbeeldt de wereld van Elysta. Ze maakt elke bestelling uniek en op maat. Erwan Morelle geeft vorm, knipt en verwent elke bestelling tot en met de levering.


Net als de Kleine Prins en zijn beroemde schaap, vroegen kinderen op een dag aan hun ouders om bedden uit te vinden waarin ze konden dromen!


Dat was alles wat Maud nodig had om haar potlood op het papier te drukken en Erwan om de meubels die hij zich voor zijn gezin had voorgesteld uit te knippen en in elkaar te zetten!

De bedden werden omgetoverd tot een betoverd bos en een mollig, grappig monster! En daar bleef het niet bij, want op een dag verscheen er een uilenschommel in de woonkamer en kwamen de barrières die kinderen verhinderden om de trap en de stoeltjes te gebruiken tot leven!


Niets leek onmogelijk... En wat moest gebeuren... gebeurde ook... De reacties van familie en vrienden waren zo overweldigend dat het koppel besloot om hun verrukkelijke creaties op de markt te brengen! In 2017 werd het merk "ELYSTA" officieel geboren!

Ontdek ons team

Maak kennis met de vakmensen van Elysta - een team verenigd door een passie voor hout, innovatie en uitmuntendheid. Elk lid brengt zijn of haar eigen uniciteit, creatieve flair en niet aflatende toewijding met zich mee en helpt zo de unieke identiteit van ons merk te smeden.
 

Ontdek de gezichten van de ambachtslieden die onze meubels tot leven brengen en die van Elysta een grote familie maken, ver buiten de werkplaatsen.

Erwan MORELLE

Erwan MORELLE, Administrateur, Co-designer

Medeoprichter, houdt van een uitdaging. Met enkele jaren ervaring als freelancer heeft Erwan het bedrijf geholpen om te komen waar het nu is.

Maud ROEGIERS

Maud ROEGIERS, Ontwerper

Medeoprichter, met haar ervaring in kinderopvang voor grote kledingmerken (Maud Design), schetst zij het beeld van onze producten. Maud is een van de drijvende krachten achter het bedrijf.

Mathieu JAILLET, Chef d'atelier

Mathieu is een emblematische figuur. Dankzij zijn veelzijdige ervaring houdt hij toezicht op de productie tot en met de verzending.

Moise ASSUTTU

Moise ASSUTTU, Arbeider

Met zijn ervaring in timmerwerk stelt Moise zijn professionele vaardigheden ten dienste van het bedrijf om het te helpen groeien.

Florian CABU, Stagiair

De jongste van het stel. Florian is heel nieuwsgierig en staat altijd klaar om te helpen. Hij is bij ons begonnen als stagiair en we zijn vereerd dat hij ons heeft gekozen om zijn stage voort te zetten!